Category Archives: Uncategorized

Aspifuif 2017

Chiro Rijmenam is dit jaar terug met zijn geweldige Aspifuif te domein Sluyts. 4 november wordt Rijmenam op zijn kop gezet. De Aspi’s en leiding doen er alles aan om dit geweldig feest van de grond te krijgen. Om het vele werk tijdens de fuif zelf wat uit handen van deze fantastische jongens en meisjes te nemen, doen wij een warme oproep aan alle ouders en sympathisanten om hier en daar een handje bij te springen. Hamburgers bakken, aan de inkom staan, pintjes tappen (en zelf eentje meedrinken),… kan allemaal! Kom genieten van de sfeer en draai een shift mee. Het zou ons werk enorm verlichten en we zouden jullie eeuwig dankbaar zijn! Zoek wat vriend(inn)en of kom alleen onze fuif in goede banen leiden. Contacteer 1 van de leiders als je geïnteresseerd bent en geef even door welke uren je zou kunnen werken en wat je graag zou willen doen! Alvast hartelijk bedankt en hopelijk zien we je daar!

MIB Oktober (Meisjes en Jongens)

Zo 1/10: Een chirozondag op de normale uren.

Zo 8/10: Opnieuw een gewone chirozondag.

Zo 15/10: Vriendjesdag!
Dit betekent dat alle leden zoveel mogelijk vriendjes, vriendinnetjes, familie en kennissen die nog niet in de jeugdbeweging zitten mogen meenemen naar de chiro. Het is de perfecte gelegenheid om eens te komen proeven van de geweldige chirosfeer en voor eens en altijd de chiro een plekje in je hart te geven!

Vr 20/10: Dag van de jeugdbeweging!!
Jullie in jullie chiro-uniform naar school gaan 🙂 JOEPIE!

Zo 22/10: Een gewone chirozondag.

Zo 29/10: Geen chiro. Prettige herfstvakantie!

Nog een herfstmopje om af te sluiten:
Wat doet een dom blondje als ze in een boom zit en er niet meer uit kan? Ze gaat aan een blad hangen en wacht tot het herfst wordt!!!

Kampdatum jongens: 15/07 – 24/07 en kampdatum meisjes: 24/07 – 02/08

Jungledag Jongens en Meisjes (24 september)

Jeeuj, jungledag!!! Heel chiro Rijmenam gaat samen klauteren, rollebollen, schuiven, vallen,… in het Weyneshof! We spreken daar af, niet aan de chirolokalen!

Enkele praktische zaken:

  • Adres: Weynesbaan 126, 2820 Rijmenam
  • Kostprijs: €8,5 (liefst gepast)
  • Neem zeker ook reserve kledij en handdoek mee (wie niet uitkijkt, kan al eens in het water vallen…)
  • Ook een drankje en versnapering of eventueel klein geld om daar iets te kopen (want van al dat klauteren, krijg je honger)
  • Alle leden worden daar verwacht om 13u aan de hoofdingang en kunnen weer opgepikt worden om 17u

Wij kijken er al vast naar uit, we hopen jullie ook!

Groetjes, de leiding

Inschrijvingen 2017-2018

Beste ouders,

Het nieuwe chirojaar is weer aangebroken en daarbij horen uiteraard ook de inschrijvingen van uw kind(eren). Door €40 te storen op het rekeningnummer (Jongens: BE84 7332 3410 2759 of meisjes: BE94 7360 2815 4114) kunnen we uw kind inschrijven bij Chirojeugd Vlaanderen en is zijn/haar verzekering voor de rest van het chirojaar in orde. Vergeet zeker bij de overschrijving niet de naam en groep van uw kind te vermelden. (Bijvoorbeeld: Inschrijving Emma Van Wambeke – Tippers)
Heeft uw kind nog geen medische fiche binnengebracht? Dan kan u deze hier downloaden: Medische fiche
Gewoon afdrukken en ingevuld meegeven. Dan doen wij de rest!

Bedankt!

Kampt-shirt Jongens

Beste ouders,

Als uw zoon geen kampt-shirt heeft gekregen op kamp omdat zijn maat niet meer beschikbaar was, kan u een mail sturen met vermelding van de naam van uw kind en zijn maat naar het e-mailadres: mvwambeke@gmail.com. De deadline om een t-shirt te bestellen ligt op 27 augustus. Op de eerste chirozondag kunnen de t-shirts afgehaald worden!

Eerste Chirozondag

Ons spetterend chirojaar zal van start gaan op 10 september voor zowel de jongens als de meisjes. Jullie bengels worden zoals gewoonlijk verwacht om 14:00. Voor alle groepen is deze chirozondag gedaan om 17:00.

Alle informatie om uw zoon of dochter in te schrijven vindt u bij ‘Praktische informatie‘ onder ‘Inschrijvingsstrookje’.

Wij kijken er alvast naar uit, we hopen jullie ook, maar daar twijfelen we niet aan!