Monthly Archives: October 2015

MIB november (meisjes en jongens)

1 november: geen chiro door deze officiële feestdag.

6 november: Bodega, een activiteit waar de ouders eens aan kunnen deelnemen. Kom gezellig iets drinken en prijzen winnen met de tombola. Dit event vindt plaats in de tent in het kastanjebos. Opgelet, het is wel +18.

7 november: Aspifuif! Kaarten zijn heel de week verkrijgbaar in het kastanjebos.

8 november: wegens vakantie en opruim aspifuif ook deze zondag geen chiro.

11 november: Bietenstoet. Neem je lichtjes boven, trek warme kleren en goede schoenen aan om mee met de leiding de jaarlijkse wandeling door Rijmenam mee te doen. We vertrekken om 18u aan ‘t Smiske.

12 november tot 15 november: verlengd weekend voor de Tip-10’s. Ze ontvangen hier nog een mail over.

15 november: eindelijk terug een gewone chirodag. We gaan ons weer eens goed amuseren met leuke spelletjes. De Sloebers (meisjes) moeten zich voor deze dag verkleden, ze mogen zelf kiezen in wat.

16 november: Jaarmarkt. Kom voor school/werk of blijf deze dag gewoon lekker thuis om naar onze tent te komen. Bij ons kan je jenever, koffie, soep, … krijgen. Zoek ons op!

22 november: Christus Koning. De kinderen worden om half 11 aan Sint-Maartensberg verwacht. Dan gaan we naar de kerk om vervolgens in stoet naar de lokalen te gaan en lekker te eten. De oudleiding zal erna een spel voorzien voor heel de chiro. Het eerste spel gaat duren tot 17u en dan mogen de 3 kleinste groepen naar huis gaan, de oudsten mogen het tweede spel meedoen waar het einde voorzien wordt om 20u. Iedereen moet 4 euro meenemen zodat je ‘s middags lekker eten en een drankje kan krijgen.

28 november tot 29 november: weekend voor de Biekes. Dit weekend is het aan de biekes om zich eens een heel weekend te kunnen laten gaan op de chiro. Meer info volgt nog van de leiding zelf.

29 november: de 3 jongste groepen hebben normaal chiro (van 14u tot 17u), maar de ouderen (Toppers, Tippers, Tiptiens en Aspi’s) hebben jammer genoeg bijna examens en daar willen we ook rekening mee houden. Zij hebben examenchiro van 16u tot 18u.

KAMPDATUM

Nog meer leuk nieuws, de kampdata liggen vast!
Wegens herexamensomstandigheden konden de meisjes niet meer zo laat op kamp gaan. We zijn samen op zoek gegaan naar data die voor beide goed uitkwam en die hebben we gevonden. Haal jullie agenda dus al maar boven en noteer het volgende:
De jongens gaan op kamp van 15 juli tot 24 juli en
de meisjes gaan op kamp van 24 juli tot 2 augustus.
Er gaat zeker, dichter naar de grote vakantie toe, meer informatie volgen.
Tot zondag!

Nieuwe chirotrui

De nieuwe chirotruien zijn er! Jippie!!
Deze kosten 20 euro het stuk en zijn verkrijgbaar in alle maten.
U kan een trui vanaf zondag 11 oktober passen aan het einde van deze chirodag (17u).
Wanneer u op het moment zelf betaald of kan aantonen dat u een overschrijving hebt gemaakt, kan u ze meteen meenemen.
Wij geven echter geen truien mee zonder betaling kwestie van het allemaal overzichtelijk te houden.
De verkoop wordt ook in de groep zelf geregeld dus spreek je eigen leiding/leiding van je kind hierover aan en overhandig het geld aan hen.
Wij zijn al erg enthousiast, hopelijk jullie ook!
Tot zondag

Inschrijvingen 2015-2016

Beste ouders,

Oktober is aangebroken dus is het tijd om jullie kinderen in te schrijven voor de rest van het chirojaar.
Door 40 euro te storten (Jongens: BE84 7332 3410 2759 en meisjes: BE52 3300 6237 6209) kunnen we uw kind inschrijven bij Chirojeugd Vlaanderen en is zijn/haar verzekering voor de rest van het chirojaar in orde.  De rest van dit inschrijvingsgeld gebruiken we voor het onderhoud van de lokalen en de betaling van de water/energiefacturen.
Vermeld bij de overschrijving ook zeker de naam en groep van uw kind. (Bijvoorbeeld: Inschrijving Bob Ysenbaardt Speelclub)

Bedankt!