Monthly Archives: September 2016

MIB Oktober (Meisjes)

Zondag 02/10: Een toffe normale chirozondag! Om 17u doen we een FOTOAVOND op de chiro om alle leuke momenten van het kamp te herbeleven! Je kan de gewenste foto’s doorgeven aan ons en dan krijg je deze afgedrukt de zondag erna. Iedereen is zeer welkom! 🙂

Zondag 09/10: Een normale chirozondag!

Zondag 16/10: Opnieuw een normale chirozondag!

Vrijdag 21/10: Dag van de Jeugdbeweging!!! Je mag in plaats van je gewone kleren in je chiro-uniform naar school!

Zondag 23/10: Alweer een geweldige chirozondag op de normale uren!

Zondag 30/10: HALLOWEEN!! Iedereen mag verkleed komen in enge monsters en vieze heksen want deze zondag staat volledig in het teken van griezelen 🙂 Voor de Biekes, Sloebers en Kwiks is het chiro van 14u tot 17u. En voor de Tippers, Tip-10’s en Aspi’s is het chiro van 20u tot 22u.

MIB September 2016 (Jongens)

Liefste chirojongetjes (en ouders)

Het nieuwe chirojaar is afgelopen zondag al spetterend ingezet met hotdogs en hopelijk heeft iedereen zich al goed geamuseerd, wij alleszins al wel! Hier kunt u volgen wat er voor uw kleine sloeber(s) de komende weken op het programma staat:

11/09: gewone chirozondag om allerlei gekkigheid uit te halen

18/09: schitterende chirozondag op de normale uren

25/09: jungledag!!! heel de chiro gaat klauteren, rollebollen, vallen, schuiven, klimmen, glijden,… in het Weyneshof. Deze zondag zal niet doorgaan aan de chirolokalen. Verdere informatie over de uren en andere praktische zaken volgen nog!

Na deze maand kunnen uw kleine pagadders uitrusten voor de volgende zondag in oktober waar ze ongetwijfeld ontzettend hard naar uitkijken!

 

MIB September 2016 (Meisjes)

Allerliefste chiro-vrienden,

JOEPIE!!! Het is weer zover, het nieuwe chiro-jaar gaat van start! Dus willen wij jullie graag op de hoogte houden van wat er op de planning staat voor de komende weken:

04/09: De aller- allereerste chirozondag! Jullie kunnen kennismaken met jullie nieuwe leiding en volop genieten van een prachtige dag op de chiro! Voor alle groepen op de normale uren:
Biekes, Sloebers en Kwiks: van 14u tot 17u. Tippers, Tip-10’s en Aspi’s: van 14u tot 18u.

11/09: Een geweldige gewone chirozondag!

18/09: Alweer een fantastische gewone chirozondag!

25/09: JUNGLEDAG! Heel de chiro (jongens EN meisjes) kan samen gaan klimmen, klauteren en stunts uithalen in het Weyneshof! We spreken daar af, dus niet aan de chirolokalen. Vergeet zeker geen 8 EURO en RESERVEKLEDIJ!
De Tippers, Tip-10’s en Aspi’s worden daar om 10u verwacht en ze brengen ook een lunchpakket mee. De Biekes, Sloebers en Kwiks mogen om 13u komen. Het is voor iedereen tot 17u.

En dan nu het mopje van de maand 🙂
Twee pizza’s liggen samen in de oven. De een zegt tegen de ander: “Wow wat is het hier warm!”  Waarop de ander antwoordt: “AAAH een pratende pizza!!!”