20 september 2018

Inschrijvingen

Bij een leuk chirojaar horen uiteraard ook inschrijvingen. Door 45 euro te storten kunnen we uw kind inschrijven bij Chirojeugd Vlaanderen en is zijn/haar verzekering voor de rest van het chirojaar in orde. De rest van dit inschrijvingsgeld gebruiken we voor het onderhoud van de lokalen, de betaling van de water/energiefacturen en uiteraard ook voor leuke activiteiten. Vermeld bij de overschrijving ook zeker de naam en groep van uw kind.

Rekeningnummer Meisjes: BE94 7360 2815 4114

Rekeningnummer Jongens: BE84 7332 3410 2759

Onze nieuwe leden mogen twee keer zonder inschrijving komen proberen of de Chiro iets voor hun is. Gelieve uw kind daarna zo snel mogelijk in te schrijven. Ten laatste tegen 14 oktober 2023! Wanneer deze deadline niet wordt gerespecteerd, zal uw zoon/dochter niet verzekerd zijn voor ongevallen op de chiro.

Gelieve de medische fiche in te vullen om de inschrijving van uw kind af te ronden. Hierdoor hebben wij alle noodzakelijke informatie om uw kind een  geweldig Chiro jaar te bezorgen.

U kan onze privacy verklaring nalezen op volgende pagina met betrekking tot al uw vragen. Als u toch nog ergens mee zit, kan u ons altijd bereiken. Zorg ervoor dat deze medische fiche juist en volledig is ingevuld om problemen te vermijden. Verstrekte informatie over uw zoon/dochter kan op elk moment aangepast of verwijderd worden.