13 mei 2022

Trooper

Kennen jullie Trooper al? Trooper is een website die op een simpele manier verenigingen helpt om extra geld in het laatje te brengen. Het fijne aan Trooper is dat u ons geld kan schenken zonder zelf extra uit te geven: WIN-WIN dus! U kan ons helpen door het volgende stappenplan te volgen:

Klik simpelweg op de afbeelding.

OF

Installeer de Trooperbot voor Google Chrome via deze link: https://chrome.google.com/…/ffihebdjbmojhogbafnobhbkacc…. Op deze manier zal Chrome telkens een pop-up venster tonen wanneer je op een website zit waar je Trooper kan gebruiken. Dat is de makkelijkste manier om zoveel mogelijk te steunen! Een bot, wablief? Check hier de tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=qz9ht-mlk2c

OF

1. Ga naar www.trooper.be

2. Kies welke vereniging u wil steunen: chiro Rijmenam uiteraard!

3. Geef bij het balkje ‘Zoek jouw favoriete shop’ de webwinkel in waar u een aankoop wil verrichten. Zo wordt u rechtstreeks naar de webwinkel doorverwezen via Trooper.

4. Shop naar hartelust! Wanneer u de betaling afrondt, weet Trooper via de vorige drie stappen welke vereniging u wilt steunen en wordt het steunbedrag gewoon op onze rekening gestort!

Jullie zijn super-Trooper-hard bedankt!