Monthly Archives: May 2017

MIB Mei (Jongens)

Zo 07/05: Een gewone chirozondag!

Za 13/05: Pitabar!!! (zie bericht ‘Pitabar 13 mei’ voor verdere informatie)

Zo 14/05: Opnieuw een gewone chirozondag!

Zo 21/05: De allerlaatste chirozondag van het jaar… 🙁 Voor alle groepen is het chiro tot 17u, daarna zijn het inschrijvingen voor het schitterende kamp!!!

Heel erg belangrijk dat jullie medische fiche in orde is, dus als uw kind dat nog niet heeft, kan je deze vinden onder ‘Praktisch’ op onze site.

Kampdatum jongens 15/07 – 24/07

Pitabar 13 mei

Gegroet beste vrienden, sympathisanten en liefhebbers van pita!

De eerste warme zonnestralen van 2017 zijn ondertussen een feit en doen ons al reeds verlangen naar de zomer! Deze zomer gaan we met onze aspi’s en kerels na ons spetterend binnenlands kamp, nog op een veel legendarischer buitenlands kamp. Om de prijs van het kamp en de activiteiten wat te drukken, nodigen we jullie daarom uit om een overheerlijke pita te komen eten en ons op die manier wat te sponsoren!

Zaterdag 13 mei zijn jullie allen van harte welkom op onze chiro en zullen wij jullie vanaf 12u voorzien van versgemaakte pita! Is pita niet ‘awe meug’? Aarzel dan vooral niet om toch eens te passeren en te genieten van (hopelijk) de zon, frisse pintjes en de nodige portie gezelligheid!

Op voorhand reserveren is niet nodig.
Keuken en toog zijn doorlopend open vanaf 12u tot 22u.

Houd jullie vooral niet in om het door te vertellen aan jullie vrienden en we hopen jullie allemaal te kunnen bedienen zaterdag 13 mei!

Tot dan,

Kerels & Aspi’s Chiro Rijmenam.

MIB Mei (Meisjes)

Zo 07/05: Joepie! Een gewone chirozondag!

Za 13/05: De sloebers hebben chiro op zaterdag in plaats van zondag. Jullie worden verwacht om 17u30 aan de Putsebaan 7bis in Keerbergen. En jullie mogen jullie kinderen daar ook ophalen om 21u.

Zo 14/05: Opnieuw een gewone chirozondag! En vanaf 17u kunnen ouders bij ons terecht met al hun vragen over het chirokamp, we zullen kort even info geven over wat we allemaal doen en hoe het in zijn werking gaat.

Zo 21/05: De allerlaatste chirozondag van het jaar! Voor alle groepen is het chiro tot 17u, daarna zijn het inschrijvingen voor het fantastische kamp!!

Heel erg belangrijk dat jullie medische fiche in orde is, dus als uw kind dat nog niet heeft kan je deze vinden onder ‘Praktisch’ op onze site.

zeker niet vergeten: kampdatum meisjes 24/07 – 02/08