BLIEP! BLIEP! TROOPERSHOP GEVONDEN!

Kennen jullie Trooper al? Trooper is een website die op een simpele manier verenigingen helpt om extra geld in het laatje te brengen. Het fijne aan Trooper is dat u ons hierbij kan helpen zonder zelf een extra kost uit te geven: WIN-WIN dus! U kan ons helpen door het volgende stappenplan te volgen:

Installeer de Trooperbot voor Google Chrome via deze link: https://chrome.google.com/…/ffihebdjbmojhogbafnobhbkacc…. Op deze manier zal Chrome telkens een pop-up venster tonen wanneer je op een website zit waar je Trooper kan gebruiken. Dit is de makkelijkste manier om zoveel mogelijk te steunen! Een bot, wablief? Check hier de tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=qz9ht-mlk2c

OF

1. Ga naar www.trooper.be

2. Kies welke vereniging u wil steunen: chiro Rijmenam uiteraard!

3. Geef bij het balkje ‘Zoek jouw favoriete shop’ de webwinkel in waar u een aankoop wil verrichten. Zo wordt u rechtstreeks naar de webwinkel doorverwezen via Trooper.

4. Shop naar hartelust! Wanneer u de betaling afrondt, weet Trooper via de vorige drie stappen van het stappenplan welke vereniging u wilt steunen en wordt het steunbedrag gewoon op onze rekening gestort!

Jullie zijn super-Trooper-hard bedankt!

Een reactie achterlaten