Chiro kamp Jongens & Meisjes

Beste ouders,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord, mogen wij tot onze grote vreugde op kamp. Natuurlijk zal het wel een kamp zoals nooit tevoren zijn. De leidingsploeg is druk in overleg en wij zijn al onze opties aan het overlopen om het kamp in goede banen en ‘coronaproof’ te laten verlopen. Via onderstaande link kan u uw kind inschrijven, en zo hebben wij een zicht op het aantal dat mee zal gaan. Gelieve dan ook zo snel mogelijk dit formulier in te vullen. Als je meerdere personen inschrijft, moet je volgende link ook meerdere keren invullen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1qJM9lPBydAFPcVRxc32XXWyQmLunTGdfBHEVbcsXARwvmQ/viewform

Graag vragen wij om met uw vragen over het hoe en wat, nog even te wachten. Weet dat wij een gedetailleerd plan aan het opstellen zijn om de veiligheid van uw kind en alle betrokken partijen te garanderen. Verdere informatie over hoe het kamp zal verlopen wordt u tijdig meegedeeld. Als u toch prangende vragen heeft, kan u altijd iemand van de leidingsploeg contacteren. U kan onze contactgegevens terugvinden op onze website: http://www.chirorijmenam.be.

Ondanks de veiligheidsmaatregelen staat plezier nog altijd centraal en zal het zoals elk jaar, een onvergetelijk kamp worden. We kijken er dan ook naar uit om iedereen terug te zien!

Groeten, de leiding

Een reactie achterlaten