Christus koning 21 november 2021

Lieve vrienden,

Zondag vieren we ons jaarlijkse Christus Koningfeest, joepie! Naar aanleiding van deze grootste gebeurtenis geven we jullie graag de volgende praktische informatie mee.

WAT NEEM IK MEE? Chiro-uniform aan, 5 euro voor het middagmaal

BEGIN: we verzamelen om 10u45 op de parking van Sint-Maartensberg (achter de kerk) in Rijmenam. Zo kunnen we allemaal samen de kerk binnen gaan!

EINDE: iedereen eindigt deze feestelijke dag aan onze chirolokalen. De einduren verschillen wel tussen de groepen

  • Jongste 4 (biekes, speelclub, sloebers, ribbels, kwiks, rakkers, tippers, toppers) ronden af om 17u
  • De oudste 2 groepen (tip10s, kerels, aspi’s) zijn klaar rond 19-20u

Dan tenslotte nog even de beschrijving van deze dag. Nadat iedereen verzameld heeft, gaan we naar de misviering om 11u. Deze duurt ongeveer een uurtje, waarna we onder de begeleidende melodie van de trommels naar de chiro stappen. Aangekomen op de chiro eten we een heerlijke maaltijd – klaargemaakt door onze eigenste kookploeg – en spelen we nog enkele kleine spelletjes. In de namiddag en avond heeft de oud-leiding tenslotte een mega-super-fantastisch leuk groepsspel voorbereid en komen zij een dagje leiding geven.

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen willen we vragen aan alle leden vanaf 10 jaar om zeker een mondmasker aan te doen tijdens de misviering. Zo kunnen we het voor iedereen een veilige viering maken 🙂

Wij zien jullie zondag aan Sint-Maartensberg!

Groetjes,
De leiding

Een reactie achterlaten