De warmste chiro markt

Ook dit jaar dragen we bij Chiro Rijmenam ons steentje bij voor De Warmste Week. We organiseren een heuse Chiro markt šŸ”„ Onze fantastische leden zullen de handen uit de mouwen steken om allerlei leuke creatieve hebbedingetjes in elkaar te knutselen. Dit kan gaan van zelfgemaakte armbandjes, kaarsen tot badges, onderleggers en nog veel meer. Warme chocomelk of glĆ¼hwein zal ook zeker aanwezig zijn voor extra gezelligheid.

Elke leeftijdsgroep zal hun eigen kraampje in elkaar steken en creatief versieren. Op het einde van de Chirozondag is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen op onze Warmste Chiro Markt. Zeker de moeite om eens langs te komen!

Chiro draait om plezier en vriendschap. Als leiding vinden wij het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en samen als groep verbondenheid kunnen voelen. Kinderen krijgen de kans om open te bloeien en zichzelf te leren kennen. Met ons initiatief willen wij graag een handje toesteken om diegene die deze kansen niet krijgen te ondersteunen. Net zoals we onze leden helpen met groeien, ravotten, vriendschappen voor het leven op te bouwen en ze vooral nog even “kind” te laten zijn.

https://dewarmsteweek.be/acties/de-warmste-chiro-markt

Een reactie achterlaten