Eerste Chirozondag (06/09/2020)

Dag ouders, voogd en leden,

Op 6 september begint eindelijk het nieuwe Chirojaar, joepie! Wij hebben er alvast mega veel zin in. Gedaan met de luilekkere zondagnamiddagen en aan het ravotten slaan!
Aangezien de Corona het land nog altijd niet uit is, moet ook de jeugdbeweging zich blijven aanpassen. We hebben enkele simpele regels opgesteld zodat het voor leden en ouders veilig blijft, maar plezier niet in het gedrang komt. We hebben ons zo goed mogelijk geschikt naar de beschikbare tijd en onze lokalen en bos maximaal benut.
Voor de 3 jongste groepen (jongens en meisjes 1ste t.e.m. 6de leerjaar) zullen de zondagen doorgaan van 13u00 tot 16u00. We verwachten de leden aan de hoofdingang van de Chiro Heidestraat 1 en worden daar om 16u terug opgehaald. Voor de 3 oudste groepen (jongens en meisjes 1ste t.e.m. 6de middelbaar) zullen de zondagen doorgaan van 15u00 tot 18u00. We verwachten de leden aan de open plek in het bos, ingang ter hoogte van Zilverberklaan 80. Om 18u worden ze opgehaald of gaan ze zelfstanding naar huis via de hoofdingang van de chiro. Probeer deze uren stipt te respecteren zodat de bubbels zo goed mogelijk gescheiden blijven.

Enkele regels die gelden voor iedereen:

  • Als u uw kind komt brengen / ophalen, mogen we dan vragen om niet uit te stappen en meteen terug door te rijden. Wij snappen dat dit voor de kleinsten moeilijk kan liggen en hebben daar zeker begrip voor. Let gewoon op dat je drukte aan de inkom vermijdt, met gezond boerenverstand komen we al een heel eind!
  • Binnen is een mondmasker verplicht voor leden ouder dan 12. Pas in eigen lokaal mag het mondmasker af. Voor leden onder 12 raden we het aan, maar is het niet verplicht.
  • Eigen drinkbus gevuld met water meebrengen.
  • Regelmatig handen wassen.
  • Touwen / afspanning / pijlen respecteren die gebieden afbakenen of richtingen aangeven.
  • Van 15u00 tot 16u00 spelen de drie oudste groepen op de open plek tot alle leden van de jongeren groepen naar huis zijn.

Graag deze regels goed doorlezen en ook uw zoon/dochter op de hoogte brengen.

Wij hopen op het begrip van ouders en leden als alles wat stroef verloopt de eerste Chirozondag. Voor iedereen zal dit aanpassen zijn, maar we hebben een gemotiveerde leidingsploeg die een jaar lang uw kleine pagadders zullen overstelpen met leuke activiteiten.

Indien er nog vragen of bezorgdheden zijn kan u ons altijd contacteren via de Facebook pagina of u kan onze contactgegevens terugvinden op onze website. Gelieve ook de Facebookpagina en de website regelmatig in het oog te houden voor eventuele updates of veranderingen.

Met deze regels in acht genomen zijn wij alvast klaar voor weer een onvergetelijk Chirojaar!
Lieve Chirogroeten en tot zondag,
De leiding

Een reactie achterlaten