Informatie meisjeskamp 24/7 – 2/8 2022

Beste ouders, voogd en leden,
Hierbij willen we jullie graag de laatste info meegeven rond het meisjeskamp dat plaatsvindt van 24 juli t.e.m 2 augustus.

START: De Biekes, Sloebers, Kwiks en Tippers worden 24 juli om 11 uur verwacht op de parking aan basisschool de Knipoog (Kloosterstraat, te Rijmenam). Zij zullen met de bus naar het kampterrein gaan. De Tip10’s en Aspi’s zullen met de fiets gaan. Zij worden ‘s ochtends verwacht aan de Chiro. Het exacte uur van verzamelen zal binnenkort rechtstreeks naar de leden gecommuniceerd worden.

EINDE: De sluiting van het kamp vindt plaats op 2 augustus om 14 uur in de Heifortstraat 26, te Ertvelde. Na een mooie afsluiting mogen de leden mee terug naar huis.

Enkele kleine herinneringen:

  • Op 22 juli tussen 16 uur en 18 uur mag er al bagage naar de Chiro gebracht worden. Deze bagage gaat mee met de camion. We willen graag zo veel mogelijk leden oproepen dit te doen. De bus kan nooit alle bagage meenemen.
  • Op 2 augustus na de sluiting zijn helpende handen altijd meer dan welkom. Als je graag nog even blijft om de leiding te helpen afbreken na 10 dagen dolle pret, ben je meer dan welkom.

Wij kijken er alvast naar uit,
De meisjesleiding

Een reactie achterlaten