MIB April

3-04: Paasvakantie dus jammer genoeg geen chiro.

10-04: Laatste zondag van de paasvakantie. We geven nog geen chiro zodat iedereen goed uitgerust terug naar school kan gaan.
De Aspimeisjes beginnen vandaag wel met hun leefweek die zal duren tot en met vrijdag 15-04. De leiding brengen de leden en ouders persoonlijk op de hoogte.

17-04: Een gewone chirozondag. We verwachten iedereen om 14u aan de lokalen om ons weer een dagje samen goed te amuseren.

23-04: Spaghettislag! De Aspimeisjes hebben hun best gedaan om vandaag voor iedereen een lekkere spaghetti te kunnen voorzien. Kom zeker langs en laat een heerlijke portie je niet voorbij gaan.
24-04: Voor iedereen een gewone chirozondag.

30-04: Vandaag is het velodroom. Wil je eens een kijkje gaan nemen in de andere jeugdbewegingen van Bonheiden en Rijmenam? Dan is dit je kans. Er is een leuke fietsroute uitgestippeld voor heel het gezin en overal krijg je de mogelijkheid om van 14u tot 18u even uit te blazen en te genieten van een drankje en/of hapje. Warm je benen dus al maar op, sprokkel je familie bij elkaar en spring op die fiets! Tot dan !

01-05: Vandaag is het geen chiro.

Een reactie achterlaten