MIB November (Jongens en Meisjes)

10/11: Het is weer tijd voor de Chiro! Gewone Chirozondag voor iedereen.

11/11 (maandag): ’s Avonds is het bietenstoet. We spreken af aan het Smiske om 18u, dan vertrekken we met een heuse stoet doorheen Rijmenam. Neem vooral een lampion mee zodat ze ons van heinde en ver zien aankomen. De stoet leidt ons terug naar het Smiske waar we ons kunnen verwarmen aan een groot vuur en kunnen genieten van een hapje, drankje en een gezellige babbelke.

17/11: Gewone Chirozondag

18/11 (maandag): Zoals elk jaar is de maandag na de bietenstoet de jaarmarkt. Kom je uitleven op de kermis waar plezier en vertier centraal staat of kom op het gemak wat sfeer snuiven. ’s Avonds is er naar jaarlijkse traditie een groot vuurwerk om je ogen van uit te kijken!

24/11: Het is zowaar Christus Koning. Iedereen wordt verwacht om 11u aan de kerk. Na de mis trekken we naar de Chiro voor een overheerlijke maaltijd om daarna een groot groepsspel te spelen. Gelieve voor deze maaltijd 5 euro mee te brengen. Voor de jongste groepen (lagere school) is het tot 17u. De oudste groepen (middelbaar) spelen nog een avondspel dat duurt tot 19u. Er wordt avondeten voorzien.

Drukke agenda dus in november, hopelijk mogen we zo veel mogelijk leden verwelkomen op al deze spetterende activiteiten 🙂

Een reactie achterlaten