MIB november (meisjes en jongens)

1 november: geen chiro door deze officiƫle feestdag.

6 november: Bodega, een activiteit waar de ouders eens aan kunnen deelnemen. Kom gezellig iets drinken en prijzen winnen met de tombola. Dit event vindt plaats in de tent in het kastanjebos. Opgelet, het is wel +18.

7 november: Aspifuif! Kaarten zijn heel de week verkrijgbaar in het kastanjebos.

8 november: wegens vakantie en opruim aspifuif ook deze zondag geen chiro.

11 november: Bietenstoet. Neem je lichtjes boven, trek warme kleren en goede schoenen aan om mee met de leiding de jaarlijkse wandeling door Rijmenam mee te doen. We vertrekken om 18u aan ’t Smiske.

12 november tot 15 november: verlengd weekend voor de Tip-10’s. Ze ontvangen hier nog een mail over.

15 november: eindelijk terug een gewone chirodag. We gaan ons weer eens goed amuseren met leuke spelletjes. De Sloebers (meisjes) moeten zich voor deze dag verkleden, ze mogen zelf kiezen in wat.

16 november: Jaarmarkt. Kom voor school/werk of blijf deze dag gewoon lekker thuis om naar onze tent te komen. Bij ons kan je jenever, koffie, soep, … krijgen. Zoek ons op!

22 november: Christus Koning. De kinderen worden om half 11 aan Sint-Maartensberg verwacht. Dan gaan we naar de kerk om vervolgens in stoet naar de lokalen te gaan en lekker te eten. De oudleiding zal erna een spel voorzien voor heel de chiro. Het eerste spel gaat duren tot 17u en dan mogen de 3 kleinste groepen naar huis gaan, de oudsten mogen het tweede spel meedoen waar het einde voorzien wordt om 20u. Iedereen moet 4 euro meenemen zodat je ’s middags lekker eten en een drankje kan krijgen.

28 november tot 29 november: weekend voor de Biekes. Dit weekend is het aan de biekes om zich eens een heel weekend te kunnen laten gaan op de chiro. Meer info volgt nog van de leiding zelf.

29 november: de 3 jongste groepen hebben normaal chiro (van 14u tot 17u), maar de ouderen (Toppers, Tippers, Tiptiens en Aspi’s) hebben jammer genoeg bijna examens en daar willen we ook rekening mee houden. Zij hebben examenchiro van 16u tot 18u.

Een reactie achterlaten