MIB oktober (meisjes en jongens)

Beste ouders, vrienden en sympathisanten:  de tiende maand van het gezegende jaar 2015 is aangebroken en Chiro Rijmenam is er helemaal klaar voor!

Zondag 4 oktober:  De leiding en de oudleiding gaan vanaf 9u ’s morgens tot ongeveer 12u klussen in en rond de lokalen (kuisen, hagen scheren,…).  Ouders die zich geroepen voelen om een handje te komen helpen zijn erg welkom!
Zondag 4 oktober: VRIENDJESDAG/VRIENDINNETJESDAG, we nemen allemaal een vriendje of vriendinnetje mee naar de chiro om ze eens te laten kennismaken met onze leuke spelletjes van 14u tot 17u. (2 vriendjes of meer mag ook!)

Zondag 11 oktober: Een doodnormale chirozondag van 14u tot 17u.
De Tip-10’s en Aspi’s (meisjes) worden om 13u30 aan de chiro verwacht met fiets! Zij gaan een activiteit in Mechelen doen waar ze om 14u al aanwezig moeten zijn.

Zondag 18 oktober: We spelen de allerleukste spelletjes ter wereld van 14u en 17u.

Vrijdag 23 oktober: Dag van de jeugdbeweging! In plaats van je gewone alledaagse kleren aan te doen, mag je vandaag in je uniform naar school.

Zaterdag 24 oktober: De kwiks (meisjes) gaan op weekend op de chiro. Ze beginnen om 10u in de voormiddag en eindigen zondag 25 oktober om 17u.

Zondag 25 oktober: Chiro van 14u to 17u, de jongens spelen een groot groepsspel.

Tot zondag!

Een reactie achterlaten