Kamp Jongens

Beste ouders,

Het jongenskamp nadert en de 15e gaan we eindelijk van start na een tumultueus jaar. Door Corona en om de kosten te drukken zullen wij een Kiss & Ride zone voorzien om uw kind(eren) af te zetten. Om alles vlot te laten verlopen en zodat u genoeg afscheid kan nemen van uw kleine pagadder hebben wij tijdsloten opgesteld. Wij vragen dan ook om alstublieft stipt te zijn zodat het geen overrompeling van mensen wordt. 

Wij zullen een zone voorzien waarin u uw zoon rustig en veilig kunt afzetten. Zelf hebben wij nog niet direct zicht op de kampplaats dus waar u uw kind exact kan afzetten zal tijdig volgen. Wat u voor nu al moet weten is dat de leden met de auto worden gebracht en het tijdschema waar u zich dient aan te houden. Als broers en of kameraden samen komen en in een verschillende groep zitten, is dit natuurlijk geen probleem en komt u aan in het tijdslot van één van de kinderen. Hoe moeilijk het ook kan zijn, mogen wij u nogmaals vragen om de tijdsloten te respecteren en achteraf niet te blijven plakken zodat de Corona maatregelen gerespecteerd kunnen worden. Dank bij voorbaat!

Speelclub: 13:00

Ribbels: 13:15

Rakkers: 13:30

Toppers: 13:45

De terugkomst zal anders geregeld worden. Dan wordt er wel een bus ingelegd die zal vertrekken rond 14:30 op de kampplaats om tegen 16:00 aan te komen op de parking achter het schooltje ‘De Knipoog’ in Rijmenam. Daar kan u uw vermoeide zonen komen ophalen na tien prachtige dagen. Wij houden jullie de dag zelf ook nog op de hoogte van het uur waarop we zullen aankomen. Mogen wij u wederom vragen om daar zo goed mogelijk afstand te houden van andere bubbels en een mondmasker te dragen zodat alles op een veilige manier kan verlopen.

Wij danken u bij voorbaat en kijken ontzettend hard uit naar de start van het kamp, tot dan!

Groeten, de leiding

Een reactie achterlaten