Kamp Meisjes

Beste ouders,

Het kamp komt dichterbij en we hebben er ongelooflijk veel zin in! Maar voor we vertrekken hebben we nog enkele dingen die we willen meedelen met jullie.

Eerst en vooral het vertrek:
De meisjes van de 3 jongste groepen (Biekes, Sloebers en Kwiks) worden verwacht aan de parking van basisschool ‘De Knipoog’ in Rijmenam om 12u00 op zaterdag 24 juli. Aan de ouders wordt gevraagd een mondmasker te dragen bij het afzetten van hun kinderen.

De bus vertrekt stipt om 12u45 richting de kampplaats.

De 3 oudste groepen (Tippers, Tip-10’s en Aspi’s) worden verwacht op de chiro om daarna samen naar de kampplaats te fietsen. Er wordt verondersteld dat jullie fiets volledig in orde is en dat jullie een rugzak met voldoende water en lunch meenemen. Verder willen we dat elk lid ook een fluohesje draagt en een fietsbroek is aangeraden. 😉 Er is een volgwagen voorzien die de nodige ondersteuning kan bieden.
De bagage van de fietsers moet mee met de camion, deze kan afgezet worden op donderdag 22 juli tussen 12u00 en 18u00. Het uur waarop jullie verwacht worden, wordt nog meegedeeld.

Ten tweede, de sluiting:
Op maandag 2 augustus, na 10 dagen ravotten mogen jullie vermoeide maar voldane kids opgehaald worden. Om het allemaal volgens de corona regels te laten verlopen vragen we opnieuw om ten alle tijden een mondmasker op te houden voor iedereen die 12+ is. Er zal een corona veilige sluiting plaatsvinden om 14u op het kampterrein. Gelieve de facebook pagina in het oog te houden op de vooravond van 1 augustus voor duidelijke maatregelen.

Ten slotte de corona regels:
Aangezien de corona varianten de ronde doen en de besmettingen toenemen zijn wij genoodzaakt om met de steeds veranderende maatregelen rekening te houden. Daarom willen wij vragen om extra voorzichtig te zijn. Moest uw kind enige symptomen hebben voor het vertrek gelieve dan zowel ons als de dokter te contacteren.

We willen kort ook nog even benadrukken om vóór vertrek uw kind te checken op luizen.

Bij nog eventuele vragen of opmerkingen mogen jullie altijd de leiding of volwassen begeleider contacteren. Dan zien wij jullie graag op 24 juli. Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Groetjes,
De meisjesleiding van Chiro Rijmenam

Een reactie achterlaten